rawyolks Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam Jak wyłączyć wołanie o hasło do powiązanego konta Xiaomi? Przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych, sformatowałem wszystkie partycje w recovery, zainstalowałem świeży rom i ciągle trzeba podawać hasło do mojego konta Xiaomi.
0 Winiu89 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 No ale wpisaleś to hasło i nadal o nie prosi czy jak? Wysłane z mojego Mi-4c
0 Acid Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam Jak wyłączyć wołanie o hasło do powiązanego konta Xiaomi? Przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych, sformatowałem wszystkie partycje w recovery, zainstalowałem świeży rom i ciągle trzeba podawać hasło do mojego konta Xiaomi. Nie ciągle tylko raz. Nie da się inaczej. Po wipe w Miui jest blokada dopóki nie wpiszesz się na konto. Wysłano z Mi4c
0 rawyolks Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Planuję sprzedać ten telefon i trochę kłopotliwe jest to przypisanie urządzenia do konta na stałe - musi być jakiś sposób.
0 Acid Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 No przecież nie jest na stałe. Masz zalogować się na konto na i.mi.com i tam usunąć urządzenie. Po jakimś czasie telefon się odblokuje (można zrobić wipe kolejny razy). Wysłano z Mi4c
0 redminote2 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Gdzie dokladnie na tej stronie mozna usunac urzadzenie? Bo szukam i nie moge znalezc.
0 kulig007 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Na samej górze - connected MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
0 fake4r Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Na środku u góry masz stan pojemności chmury, i zaraz po lewej masz przypisane urządzenia.
Pytanie
rawyolks
Witam
Jak wyłączyć wołanie o hasło do powiązanego konta Xiaomi?
Przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych, sformatowałem wszystkie partycje w recovery, zainstalowałem świeży rom i ciągle trzeba podawać hasło do mojego konta Xiaomi.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi