Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. 

Postanowiłem zmienić telefon z Xiaomi Mi4 3/64 WCDMA, na Xiaomi Mi Note Pro lub Mi Note z pamięcią 64GB.Ale mam dylemat ponieważ wiele opinii w różnych miejscach wskazują że telefon jeśli chodzi o LTE a nawet H+, staje się bezużyteczny poza dużymi miastami, a ja niestety mieszkam w małej wiosce, gdzie np H+, mam cały czas w Mi4 i nie narzekam na gubienie zasięgu, wcześniej miałem Redmi Note 2 Prime i to właśnie z powodu gubienia zasięgu np w piwnicy gdzie w mi4 jest pełny zasięg, o korzystaniu z internetu można było zapomnieć bo telefon rzadko kiedy przechodził choćby nawet w 3G... Mając wcześniej Redmi 2 który przecież LTE obsługuje nie miałem żadnych problemów, więc moje pytanie kieruje do użytkowników Mi Note ew.Pro mieszkających poza miastem jak u was wygląda sprawa zasięgu w tym telefonie? 

Ps telefony które miałem  testowałem w sieciach Plus Play Orange oraz Tmobile 

• Like 1
Opublikowano

Cóż prawdopodobnie masz problem z 900 MHz. MiNote nie ma 900 MHz, za to MiNote Pro ma (band 8). Także jest szansa, że Pro będzie dobrze działać na wiosce.

• Like 1
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...