Frty Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Poszukuje apk albo sposobu na trwałe zablokowanie przed aktualizacją w google play. Wiem o odhaczaniu ale wtedy nie startuje aktualizacja pozostałych. Odpleyowienie w titqnium backup jeszcze gorzej bo chce to zrobić z aplikacją googla i po uruchomieniu sama znajduje...
kulig007 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Chyba można odznaczyć każdą aplikację z osobna. Wejdź w GP, kliknij wybraną apkę, prawy górny róg (3 kropki), odznaczasz autoaktualizacja. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Frty Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Przed chwilą, kulig007 napisał: Chyba można odznaczyć każdą aplikację z osobna. Wejdź w GP, kliknij wybraną apkę, prawy górny róg (3 kropki), odznaczasz autoaktualizacja. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers Tak ale wtedy ona widnieje razem z resztą i jest opcja akt. wszystkie łącznie z niechcianą
kulig007 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 To jedynie co mi przychodzi, to może usunąć aplikację, poprzez Google Play... A później znaleźć w Gugl jej instalkę .apk i zainstalować ją z zewnątrz. Może wtedy unikniesz aktualizacji. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Frty Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Tak ją instaluje ale niestety łączy ją ze sklepem.
kulig007 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Huh. Ale rozkmina gruba. Próbowałeś zainstalować, np Disable Services i przy jakiejś aplikacji, wejść w jej procesy, wyłączyć ten, który odpowiada za aktualizację...Tylko musiałbyś widzieć, który to proces. Ale to są moje domysły, niekoniecznie mogę dobrze kombinować MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Frty Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 No nic, to earth który się wiesza na rn 2 a działa stara wersja. Usługa to pewnie w gservice i to pewnie nie wyłanczalna
fred Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Zrób sobie kopię np. TB. Odinstaluj aplikację i usuń ze sklepu (Wszystkie aplikacje). Przywróć z kopii. Nie pamietam czy instalowałem z kopii, czy z instalatora na telefonie. Jakiś czas był spokój. Ale po jakimś czasie powracało.
Rekomendowane odpowiedzi