Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje apk albo sposobu na trwałe zablokowanie przed aktualizacją w google play. Wiem o odhaczaniu ale wtedy nie startuje aktualizacja pozostałych. Odpleyowienie w titqnium backup jeszcze gorzej bo chce to zrobić z aplikacją googla i po uruchomieniu sama znajduje... 

Opublikowano

Chyba można odznaczyć każdą aplikację z osobna. Wejdź w GP, kliknij wybraną apkę, prawy górny róg (3 kropki), odznaczasz autoaktualizacja.

MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers

Opublikowano
Przed chwilą, kulig007 napisał:

Chyba można odznaczyć każdą aplikację z osobna. Wejdź w GP, kliknij wybraną apkę, prawy górny róg (3 kropki), odznaczasz autoaktualizacja.

Tak ale wtedy ona widnieje razem z resztą i jest opcja akt. wszystkie łącznie z niechcianą

Opublikowano

To jedynie co mi przychodzi, to może usunąć aplikację, poprzez Google Play... A później znaleźć w Gugl jej instalkę .apk i zainstalować ją z zewnątrz. Może wtedy unikniesz aktualizacji.

Opublikowano

Huh. Ale rozkmina gruba.

Próbowałeś zainstalować, np Disable Services i przy jakiejś aplikacji, wejść w jej procesy, wyłączyć ten, który odpowiada za aktualizację...Tylko musiałbyś widzieć, który to proces.

Ale to są moje domysły, niekoniecznie mogę dobrze kombinować

Opublikowano

No nic, to earth który się wiesza na rn 2 a działa stara wersja. Usługa to pewnie w gservice i to pewnie nie wyłanczalna

Opublikowano

Zrób sobie kopię np. TB. Odinstaluj aplikację i usuń ze sklepu (Wszystkie aplikacje). Przywróć z kopii. Nie pamietam czy instalowałem z kopii, czy z instalatora na telefonie.

Jakiś czas był spokój. Ale po jakimś czasie powracało.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...