Klaczus ;) Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Cześć Mam takie trochę głupie pytanie, więc proszę się nie śmiać Macie jakieś pomysły jak przekonać rodziców do kupienia xiaomi? Jest to dosyć trudne, bo twierdzą, że nie ma żadnego serwisu tej marki w polsce i uważają, że jesyne dobre telefony to Szajsungi... Podajcie mi jakieś dobre argumenty Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2016 przez Klaczus ;)
Acid Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 14 minut temu, Klaczus napisał: że nie ma żadnego serwisu tej marki w polsce Jak nie ma jak jest. MiCenter choćby A także każdy sklep oferuje serwisy u siebie. Owszem nie ma 100% oficjalnego bo się .. nie da. Nie ma producenta Xiaomi w Polsce. Argument? Hm stosunek ceny do jakości jest super?
Winiu89 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Xiaomi jest dobre bo jest dobre i jest tanie Wysłane z mojego Mi-4c
Antyhaker Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Nie ma co się dać tłamsić rodzicom - może i ich pieniądze, ale w końcu Ty będziesz z tego urządzenia korzystać ^^ Najlepszym argumentem jest stosunek ceny do możliwości. Edytowane 3 Marca 2016 przez Antyhaker
marceleqs Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Najlepszym argumentem jest cena za na prawdę nie odstającą od konkurencji jakością. A żeby przekonać rodziców cóż, najlepiej byłoby dać im do rąk własnych no i jedno jest pewne - z tak dużym wsparciem, tak dopracowanym softem nie ma strachu 😉
Rekomendowane odpowiedzi