szhadow Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Witam otóż aplikacja muzyka domyślnie sortuje utwory w folderach alfabetycznie czego bym nie chciał. Czy da się to w jakiś sposób zmienić?
0 Antyhaker Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Z tego co zauważyłem, to nie bardzo - sam chciałem losowe odtwarzanie ustawić, ale ta apka najwidoczniej nie ma takowych opcji.
0 wojtasemaj Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Raczej jest taka opcja P. S. Wysłane z mi4
0 ZduneX25 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
0 Antyhaker Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 5 godzin temu, wojtasemaj napisał: Raczej jest taka opcja P. S. Wysłane z mi4 O kurczę, tutaj się schowało - dzięki wielkie
Pytanie
szhadow
Witam otóż aplikacja muzyka domyślnie sortuje utwory w folderach alfabetycznie czego bym nie chciał. Czy da się to w jakiś sposób zmienić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi