gr_eg Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witam czy ma ktoś podobnie a mianowicie brak powiadomień lub też kompletnie nie dział np komunikator signal lub ebay (aplikacja) nie wysyła mi powiadomień lub wiadomości co miało miejsce na innych moich urządzeniach co z tym zrobić? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
marcinj6 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Sprawdź uprawnienia aplikacji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
gr_eg Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) a jak to zrobić bo jestem nowym urzytkownikiem i jeszcze nie łapie większości spraw gdzize autostart i jakie uprawnienia ? a na progr mi zależy z góry dzięki za pomoc XD Edytowane 7 Marca 2016 przez gr_eg
kamilstw7 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Wchodzisz w panel sterowania -> uprawnienia -> autostart i zaznaczasz aplikację, którą chcesz dodać do autostartu Możesz ewentualnie jej jeszcze kłódkę założyć, musisz otworzyć opcję ostatnie aplikacje - standardowo ustawione jest to na przycisk dotykowy opcji, ten po lewej stronie pod ekranem i wybraną aplikację ściągasz w dół aż pojawi się w jej prawym górnym rogu kłódka, jak ściągniesz w górę to zamkniesz tą aplikację. A i żeby aplikacja pokazała Ci się w tych ostatnich aplikacjach to nie możesz mieć jej otwartej na 1 planie w czasie otwierania tej opcji, a wcześniej musisz ją odpalić żeby działała w tle.
Rekomendowane odpowiedzi