rawyolks Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam. Czy któreś z chińskich urządzeń jest zgodne z dekoderem Polsatu? Wiem, że nie ma możliwości dodania (zaprogramowania) zupełnie nowego urządzenia, ale czy ktoś przypadkiem sprawdzał wszystkie boksy i stb - a nóż któryś działa? W weekend planuję sam się tym zająć, ale jeśli może komuś się udało, po co wynajdywać koło na nowo. Model dekodera to PVR7000, producent nieznany, prawdopodobnie jakaś chińszczyzna z polskim oprogramowaniem. Pozdrawiam!
mino Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 AnyMote universal działa z dekoderem polsatu Sagemcom
gordius Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Polecam PEEL SMART REMOTE u mnie dzięki IR śmiga aż miło na HD5000 1
Simono_pl Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Też szukam jakiegoś dobrego uniwersalnego pilota do którego można by dodać własne urządzenie. Ten PEEL SMART REMOTE patrząc na opis w sklepie to coś więcej niż pilot czego ja nie potrzebuję. Jaką aplikację byście polecili z własnego doświadczenia? Czy da się jakoś dodać do aplikacji Mi Pilot dekoder Polsatu HD5000? W sumie na tą chwilę tylko tego mi brakuje. Edytowane 31 Maja 2016 przez Simono_pl
homman Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 jw peel smart i dodatkowo widzicie program tv
Rekomendowane odpowiedzi