Axles Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam, od dłuższego czasu nie mam powiadomień w aplikacji ING, sądziłem że to problem aplikacji czy wersji MIUI ale jak z którejś z kolei aktualizacji nic się nie zmienia to znaczy, że coś u mnie nie tak zwłaszcza, że u znajomych jest ok. Powiadomienia mam w ustawieniach ING włączone, poza tym ustawienia - > powiadomienia -> ING mam wszystko włączone. Co jeszcze może być nie tak, jakaś ukryta opcja czy coś. Zawsze mnie to działało.
Axles Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 ING w autostart co prawda nie mam, ale takiego Blixa też a powiadomienia przychodzą. Profil baterii mam na normalny.
gwalberg Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Wejdź w oszczędzanie baterii i ustaw swoje profile. Nie chodzi o profil baterii, tylko o oszczędzenie w tle, ustaw własne. To co chcesz zostaw to co nie wywal żeby nie łączyło się w tle z netem. Nie pamiętam gdzie to jest bo dawno temu to wywaliłem bo to więcej zjada baterii niż przynosi pożytku, ale gdzieś chyba w oszczędzaniu. Sprawdź wtedy czy są powiadomienia, jesli nie to dodaj do autostartu.
kulig007 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Ktoś już poruszał problem powiadomień dla ING Mobile. Nie pamiętam, jakiego modelu to dotyczyło, ale u tej osoby za cholerę nie chciały działać. Jak kolega wyżej napisał zrób, dodaj apkę do autostartu i zablokuj kłódką Ja nie mam w ogóle problemów z powiadomieniami. Działają zawsze. Nawet po dłuższym czasie, gdy włączę dane komórkowe / wifi, mam wiadomość o ruchach na koncie. MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Axles Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Dostałem powiadomienie dziś z ING, więc chyba to była sprawka tego "ynteligentnego" oszczędzania baterii, poobserwuje jeszcze. Dziś zdałem se sprawę że tak samo z kalendarza nie przychodzi mi nic, ale może teraz też się naprawi.
kulig007 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 A i uwierz mi, że to inteligentne oszczędzanie baterii... To taki fajny chwyt. Funkcja, która zrobi więcej kłopotów, niż przyniesie korzyści. Swego czasu korzystałem, nie było ŻADNEJ zauważalnej poprawy czasu pracy na baterii. Dlatego od jakichś 4 miesięcy, nie korzystam w ogóle z tego oszczędzania. A jakbym pokazał wykres baterii w nocy (gdy telefon jest nieużywany)... To wakelocki praktycznie nie istnieją. Legenda wykresu czysta jak łza MI4W+MiBand+sMIUI5.11.5+Tapatalk+SwiftKey+FastFingers
Axles Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 d*pa, za szybko pochwaliłem. Teraz zrobiłem przelew i zero powiadomienia. Dodałem do autostartu i też. Zablokować kłódką aplikacji nie mogę bo ... po prostu gdy jest uruchomiona nie widnieje na lewym dotykowym przycisku tam gdzie są wszystkie aplikcje.
Axles Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Zadziałało dopiero wyłączenie całkowite w "oszczędzanie w aplikacjach", przy wybraniu opcji zaawansowanej która pozwala określić aplikacje nie działały powiadomienia dla ING. 1
Rekomendowane odpowiedzi