Maniek1k1

Użytkownicy
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maniek1k1

  • Rank
    Użytkownik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam, ostatnio dowiedzialem się, że gdy wsyłam emotke nie dochodzi ona do adresata. u mnie wszystko wygląda jakby się wysłało, "obrazki" są ale u osoby do ktorej wysyłam dochodzi sama tresc a w miejscach emotikonek jest przerwa. wysyłając samą emotke dochodzi tylko pusta wiadomośc. Na poprzednich wersjach miui tez tak było? nie jest to wina klawiatury, tylko aplikacji SMS, ale nie chce zmieniac stockowej apki. Problem występuje tylko u mnie? na poprzednich wersjach tez tak było?
  2. http://en.miui.com/thread-222056-1-1.html
  3. Dziala wam animacja wygaszania ekranu? Czy to juz wogole nie funkcjonuje
  4. Witam, od prwnego czasu mam problem z aplikacją messenger, nie dziala mi przycisk like. Gdy go nacikam jest dzwiek jak by sie powiekszal i "pekal". Probowalem instalowac starsze wersje aplikacji ale dopiero wersje z listopada 2015 rozwiazywaly problem. Wie ktos moze jak to naprawic? Ma ktos podobny problem?
  5. najlepsza aktualizacja na androida 4.4.4 pod wzgledem stabilności i wytrzymałości baterii to ?
  6. czesć, ma ktoś na sprzedaż oryginalne! drewniane plecki ?
  7. Tez mialem uceglony telefon ale na win7 widzial mi go w MiFlash
  8. witam, mam pytanie, czy da sie zrootować Mi4 na androidzie 6? najlepiej bez używania MiPCSuite bo nie moge si e z nim połaczyc. Z góry dziekuje za pomoc
  9. Witam,Po problematycznej instalacji androida 6.0 (dobieralem się do testpointow) na moim Mi4 przestały działać wszystkie czujniki cpu-z jak i inne programy tego typu nie wykrywa ich w ogóle (tak jak by telefon ich nie posiadał), diagnostyka zwraca wartości:Czujnik zbliżeniowy: NaNCzujnik oświetlenia: (tutaj brak czego kolwiek)Czujnik przyśpieszenia/żyroskop: X: NaN; Y: NaN; Z:NaN;Czujnik pola magnetycznego:(tutaj brak czego kolwiek, sam pusty okrąg)Cała reszta GPS/bluetooth/wifi etc. działa jak powinna.Wgrywalem na nowo Rom MiFlashe, wipe cache, sprawdzałem czy wszystkie kable są docisniete.Pozdrawiam
  10. problem rozwiązany, wgrałem androida 6.0 MiFlashem. Dziękuje za pomoc i przepraszam wszystkich, bo to był chyba tylko i wyłącznie mój błąd (prawdopodobnie padła bateria).
  11. teraz to mnie to mi najbardziej zalezy zeby chociaż włączyć telefon, zeby zaczał reagowac... a nie mam pojecia jak to zrobic