Jump to content

Magia25

Użytkownicy
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Magia25

  1. Usunelam urządzenie z aplikacji mihome. Nie chce spowrotem wyszukać go w aplikacji przy dodawaniu. Robot nie reaguje dzwiekiem. Nie uruchamia się po wciśnięciu power. Tylko miga lub nie miga w zależności czy uruchomię go jak soi przy ładowarce czy nie. Żaden reset nie działa. Proszę o pomoc.
  2. Witam. Bardzo prosze o pomoc . Ostatnio w aplikacji pojawiła się możliwość aktualizacji do wersji nowszej niestety nie pamietam której. Pomimo, że robot był naładowany i tel też, aktualizacja stanęła na 80% chyba i wyskoczył komunikat ze sie nie powiodła. Po czym robot działał jeszcze. Dziś nie może wejść w tryb online. Nie działa restart połączenia internetowego po wciskaniu charge i power. Mogę go jedynie wyłączyć i włączyć. Ale żadnej pracy nie zaczyna. Dioda miga. Podpowiedzcie co mogę zrobić Z góry dziękuję. Aplikacja zmodowana o ile mi dobrze to zrobiłam. Gadał po angielsku. Jest na chinskim serwerze.
  3. Witam. Bardzo prosze o pomoc . Ostatnio w aplikacji pojawiła się możliwość aktualizacji do wersji nowszej niestety nie pamietam której. Pomimo, że robot był naładowany i tel też, aktualizacja stanęła na 80% chyba i wyskoczył komunikat ze sie nie powiodła. Po czym robot działał jeszcze. Dziś nie może wejść w tryb online. Nie działa restart połączenia internetowego po wciskaniu charge i power. Mogę go jedynie wyłączyć i włączyć. Ale żadnej pracy nie zaczyna. Dioda miga. Podpowiedzcie co mogę zrobić Z góry dziękuję. Aplikacja zmodowana o ile mi dobrze to zrobiłam. Gadał po angielsku. Jest na chinskim serwerze.
×
×
  • Create New...