Czeski_film

Użytkownicy
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Czeski_film

  • Rank
    Nowy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Czeski_film

    Android Oreo

    Dzięki piękne, rzeczywiście teraz działa - jak się okazało, wcześniej miałem wyłączoną tę funkcję. Wystarczyło z poziomu ekranu głównego wejść w ustawienia (prawy górny róg ekranu), zjechać do ustawień Google, kliknąć w HDMI CEC i zaznaczyć co trzeba: dla pewności zaznaczyłem wszystkie opcje, czyli: CEC Switch, One key play i One play power off (choć tak naprawdę nie do końca wiem, co one dają) ;)
  2. Czeski_film

    Android Oreo

    ...tak czytam i czytam, i mam pytanie - da się jakoś wrócić do poprzedniej wersji systemu? Ta mnie strasznie irytuje. U mnie problemy sa takie: 1. po wyłączeniu i ponownym włączeniu (np. po nocy), nagle zawiesza się obraz i tnie dźwięk (youtube) - i choć mogę wrócić do strony głównej i ustawień, to po ponownym wejściu w YT, nadal zwiecha. 2. kiedyś po wyłączeniu telewizora, mibox wyłączał się automatycznie - teraz działa sobie nadal... jest to o tyle denerwujące, gdy np. ustawiam telewizor, żeby sam się wyłączał... zasypiam, budzę się, włączam tv, a tu się okazuje, że podczas nocy box przewertował sobie cały internet. 3. dawniej (choć nie zawsze - co też dziwne) - mogłem obsługiwać boxa pilotem od tv (choćby po to, żeby wcisnąć pauzę) - teraz nie da rady. Byłby ktoś w stanie pomóc? A za możliwość powrotu do starego systemu to normalnie chętnie zapłacę nawet
  3. Cześć, Jestem nowy na tym forum i pozdrawiam na wstępie. Od kilku dni mam problem ze smartboxem. Niby jest połączony z wifi, a jak np. chcę wejść w klep google, to pojawia się komunikat "Jesteś oline. Sprawdź, czy masz włączone Wi-i i spróbuj jeszcze raz". Czasami nie działa też youtube. Nawet jak przywróciłem go do ustawień fabrycznych, to potem miał problem z ponowną konfiguracją (a to nie chciał się połączyć z google, a to wysypywał się przy wpisywaniu PIN-u). Wie ktoś może, o co mu chodzi?