Czajnik MI Smart kettle
Czajnik elektryczny
3 topics in this forum
-
- 7 replies
- 1.5k views
Witam, Mam problem czajnik nie gotuje wody. Urządzenie działa, klikam boil, pojawia się dioda sygnalizująca gotowanie jednak woda nie jest podgrzewana. Otworzyłem go z myślą, że coś się rozłączyło w środku ale nic nie widzę. Czy ktoś miał taki problem? Niestety nie mam paragonu i gwarancji.
Last reply by Asiorek8, -
-
- 5 replies
- 2.4k views
Zakupiłem czajnik Xiaomi w wersji PRO skierowany na polski rynek. Wcześniej byłem posiadaczem pierwszej wersji Xiaomi Mi Smart Kettle bez dopisku PRO, lecz czajnik dokonał już żywota i stwierdziłem, że wersja z wyświetlaczem to fajny bajer. Wcześniejszy czajnik miałem podłączony do aplikacji Mi Home i udostępniony przez Home Sharing mojej rodzinie. Czajnik pojawiał się u każdego w aplikacji, wszyscy mogli sprawdzić jaka jest w tym momencie temperatura oraz zmienić temperaturę na wybraną przez siebie. Dodatkowo czajnik był widoczny nawet w bramce BLE jako urządzenie Bluetooth razem z innymi czujnikami (Mi gateway 3) Nowy czajnik w wersji PRO nie pojawia się w …
Last reply by conshima, -
- 1 follower
- 43 replies
- 22.4k views
http://www.gearbest.com/kitchen-appliances/pp_366782.html?vip=176144 Można nie tylko włączać i wyłączać o danej godzinie ale także nastawiać żądaną tmp. Dodatkowo czajnik jest termostatyczny i trzyma do 12h Jakby kosztował 30 40 $ bym brał jak reksio szynkę ale przy 60 70$... 199RMB czyli taka sama cena jak yelight który kosztuje ok 45$ wiec za jakiś czas cena będzie całkiem znośna. I pewnie wtedy kupię lampkę led + czajniczek.
Last reply by Camill,