Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest możliwość żeby z trybem godziny ciszy wyłączały się również wszystkie wibracje. Potrzebuję tej opcji właśnie z całkowitym wyciszeniem w danych godzinach. A po włączeniu tego trybu jak testowałem i ktoś dzwonił to telefon i tak wibrował. Da radę to zmienić, bez użycia opcji tryb cichy?

Opublikowano
45 minut temu, ZduneX25 napisał:

Od tego są godziny ciszy, żeby nie wibrował, mi nie wibruje :P

Jak masz to ustawione? Zaznaczona opcja zaplanowane i ustawione godziny w opcji niżej?
Mi dźwięków nie odtwarza ale wibracje są przy smsach i jak ktoś dzwoni a właśnie tego nie chcę. Może ja coś źle robię po prostu

Opublikowano (edytowane)

Teraz w ogole dziala dziwnie, majac wlaczone godziny ciszy, caly czas mam wylaczone dzwieki i wibracje. grrrr..
Mozesz napisac jak to powinno byc ustawione poprawnie. Ja aktualnie mam tak:
Włączone zaplanowanie - godziny ustawione na 00:00 - 10:00 rano - dzwieki wycisz wszystko - polaczenia sms od kazdej osoby - wyjatki 0.

Dobra nie ważne, działa już wszystko okej. Źle to zinterpretowałe po prostu, myślałem że musi być włączone żeby automatycznie się włączało w danych godzinach a wystarczy dać zaplanowanie i wyłączone w ustawieniach godzina ciszy i włączy się samo w danych godzinach. Mój błąd przepraszam, dziekuje za pomoc

Edytowane przez Paciula
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...