Paciula Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam, Czy jest możliwość żeby z trybem godziny ciszy wyłączały się również wszystkie wibracje. Potrzebuję tej opcji właśnie z całkowitym wyciszeniem w danych godzinach. A po włączeniu tego trybu jak testowałem i ktoś dzwonił to telefon i tak wibrował. Da radę to zmienić, bez użycia opcji tryb cichy?
ZduneX25 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Od tego są godziny ciszy, żeby nie wibrował, mi nie wibruje
Paciula Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 45 minut temu, ZduneX25 napisał: Od tego są godziny ciszy, żeby nie wibrował, mi nie wibruje Jak masz to ustawione? Zaznaczona opcja zaplanowane i ustawione godziny w opcji niżej? Mi dźwięków nie odtwarza ale wibracje są przy smsach i jak ktoś dzwoni a właśnie tego nie chcę. Może ja coś źle robię po prostu
ZduneX25 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Nawet jak wyłączysz zaplanowane i po prostu włączysz w przełącznikach (rozwinięta górna belka) to też wibruje?
Paciula Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Teraz w ogole dziala dziwnie, majac wlaczone godziny ciszy, caly czas mam wylaczone dzwieki i wibracje. grrrr.. Mozesz napisac jak to powinno byc ustawione poprawnie. Ja aktualnie mam tak: Włączone zaplanowanie - godziny ustawione na 00:00 - 10:00 rano - dzwieki wycisz wszystko - polaczenia sms od kazdej osoby - wyjatki 0. Dobra nie ważne, działa już wszystko okej. Źle to zinterpretowałe po prostu, myślałem że musi być włączone żeby automatycznie się włączało w danych godzinach a wystarczy dać zaplanowanie i wyłączone w ustawieniach godzina ciszy i włączy się samo w danych godzinach. Mój błąd przepraszam, dziekuje za pomoc Edytowane 28 Lutego 2016 przez Paciula
ZduneX25 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi