fancik Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) witam Nie mogę znaleźć w telefonie funkcji personalizacji dzwonków , być może jej nie ma . Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi czy można ustawić różne dzwonki dla odbieranych połączeń. Jeśli tak to proszę o poradę ..... Edytowane 27 Lutego 2016 przez fancik
Bogas Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, fancik napisał: witam Nie mogę znaleźć w telefonie funkcji personalizacji dzwonków , być może jej nie ma . Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi czy można ustawić różne dzwonki dla odbieranych połączeń. Jeśli tak to proszę o poradę ..... W kontaktach "Wyświetl kontakt" i na dole masz dzwonek domyślny. Zmieniasz i po kłopocie. Można w dźwiękach ustawić także różne dzwonki dla każdej karty sim. A tak wygląda w ustawieniach "Dźwięki i wibracje /dzwonki/dzwonek telefonu" ustawienie dzwonków dla każdej karty SIM. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Bogas Edycja merytoryczna 1
fancik Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 Wielkie dzięki Już załapałem ...nie zawsze pamiętam że można stronkę przewinąć aby uzyskać więcej opcji.... postaram się zapamiętać........
ZduneX25 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi