demwsb Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Witam chciałbym zastąpić standardową przeglądarkę na coś innego, problem polega na tym iż wszystkie linki z apki fb otwierają sie na tej wbudowanej a nie na tych co sam zainstalowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycz Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 MIUI PL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Ustawienia > Aplikacje > Domyślne aplikacje? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonda Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Jeżeli oryginalny system to Settings > installed apps > default apps (przycisk na dole ekranu) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol_ek Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Orginalny system nadaje się do d... Eee.. Nie nadaje się do niczego po ok. Miesiącu używania na redmi note3 oryginału zmienionej soft na miuipolska. Wnioski. Gps w końcu działa prawidłowo, system się sam mnie pyta czym chce coś otworzyć, reaguje szybciej itp. No z opcji "co to za cholerny skośny badziew" awansował do "wooooah". Do opcji " I Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts