demwsb Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam chciałbym zastąpić standardową przeglądarkę na coś innego, problem polega na tym iż wszystkie linki z apki fb otwierają sie na tej wbudowanej a nie na tych co sam zainstalowałem
GeoRedfox Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Ustawienia > Aplikacje > Domyślne aplikacje? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
nonda Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeżeli oryginalny system to Settings > installed apps > default apps (przycisk na dole ekranu) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1
karol_ek Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Orginalny system nadaje się do d... Eee.. Nie nadaje się do niczego po ok. Miesiącu używania na redmi note3 oryginału zmienionej soft na miuipolska. Wnioski. Gps w końcu działa prawidłowo, system się sam mnie pyta czym chce coś otworzyć, reaguje szybciej itp. No z opcji "co to za cholerny skośny badziew" awansował do "wooooah". Do opcji " I Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi