Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pacjent to Mi4 WCDMA 3/16 Black na najnowszym MIUI 6.2.18. Dziś po nocy zastałem go wyłączonego, nie włączy się, nie reaguję na ładowarkę, nie świeci się dioda, komputer go nie rozpoznaje, nie działają kombinacje power + vol+/vol-.  Telefon nie był rozładowany - chwilę przed nocą odłączyłem go od ładowarki z 100% baterii...
Da radę coś z tym jeszcze zrobić czy to już cegła?

Telefon kupiony u XONa ~6 miesięcy temu, już raz był na gwarancji z powodu wifi (nie łączył się z sieciami 2,4GHz) została wymieniona płyta główna. Od tego czasu działał raczej bezproblemowo oprócz sporadycznych restartów, na które narzeka sporo użytkowników.

Opublikowano

Akurat snapdragony brickują telefon i nikt jeszcze nie rozwiązał zagadki dlaczego. 

Może się zawiesił: 

Opublikowano

Wstał. Okazuję się, że zbrickował się jak dwa inne mi4c w tym tygodniu na forum - https://miuipolska.pl/forum/topic/9829-brick-mi4c/

W moim przypadku pomogło trzymanie power z vol(-) przez jakieś 2minuty. Pojawiło się logo fastboot i światełko w tunelu :) potem wcisnąłem chyba samo power on, pojawiło się logo MI a pod nim pasek postępu jak przy aktualizacji oprogramowania. Po kilku minutach system się uruchomił i działa już ze dwie godziny.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...