xpablito Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Cześć wszystkim, Zauważyłem że nie mogę zrobić nie rozmazanego zdjęcia w pomieszczeniu. W porównaniu do iPhone 5 jest tragedia, czy możecie polecić jakąś apk?
Kadi Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 walnij kielicha bo ręka Ci się trzęsiea na poważnie to trochę dziwne. I z lampą i bez? GT-I9300
xpablito Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Niby ma f2.2 a iPhone f2.4 i u Żony wypas fota a tutaj jakąś taką nie bardzo. Za dnia super a przy delikatnej szarowce dzieciaków nie uchwyce bez rozmazania. Nie no z lampa też szału nie ma Edytowane 20 Lutego 2016 przez xpablito
marceleqs Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Co tu porównywać.. 1) jakość optyki 2) jakość matrycy 3) jakość algorytmów (softu) Te 3 czynniki odpowiadają za totalna porażkę względem lepszych telefonów. Ja też to widzę i stwierdzam że jak na taką ligę smartfona jest to jego najpowazniejsza wada. Jedyne co pozostaje to liczyć się z tymi słabościami akceptować go jakim jest i cieszyć się z całej reszty zalet..
tpawel Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Cześć wszystkim, Zauważyłem że nie mogę zrobić nie rozmazanego zdjęcia w pomieszczeniu. W porównaniu do iPhone 5 jest tragedia, czy możecie polecić jakąś apk? Spróbuj camera fv-5, w redmi note 2 dawala bardzo dobre rezultaty. Minus ze trzeba za nią zaplacic w google play,ale eliminuje softowe problemy aparatow xiaomi Wyslane z G7 przez Tapatalk
xpablito Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Dnia 2/21/2016o10:15, marceleqs napisał: Co tu porównywać.. 1) jakość optyki 2) jakość matrycy 3) jakość algorytmów (softu) Te 3 czynniki odpowiadają za totalna porażkę względem lepszych telefonów. Ja też to widzę i stwierdzam że jak na taką ligę smartfona jest to jego najpowazniejsza wada. Jedyne co pozostaje to liczyć się z tymi słabościami akceptować go jakim jest i cieszyć się z całej reszty zalet.. No powiem Ci że optyka optyka ale poprawić powinni apk. Bo jest spoko ale powinno być lepiej! Dnia 2/21/2016o10:21, tpawel napisał: Spróbuj camera fv-5, w redmi note 2 dawala bardzo dobre rezultaty. Minus ze trzeba za nią zaplacic w google play,ale eliminuje softowe problemy aparatow xiaomi Wyslane z G7 przez Tapatalk Nawie się właśnie i odrazu leppiej. Jak dla mnie brakuje oryginalnej 2 rzeczy zarządzania EV -3/+3 i wymuszenia minimum otwarcia przesłony
marceleqs Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Właśnie próbowałem fv-5 i.. U mnie kicha. Za to lepsze efekty szczególnie ostrości daje mi CameraMX. Ciut wolniejszy AF ale celny.
marceleqs Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Przyznam że nie przejrzałem się, dla mnie kiepska ostrość dyskwalifikuje całkiem temat
tpawel Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 No wiadomo. Szkoda wielka Wyslane z G7 przez Tapatalk
kukid1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 10 hours ago, xpablito said: No powiem Ci że optyka optyka ale poprawić powinni apk. Bo jest spoko ale powinno być lepiej! Nawie się właśnie i odrazu leppiej. Jak dla mnie brakuje oryginalnej 2 rzeczy zarządzania EV -3/+3 i wymuszenia minimum otwarcia przesłony takie zarządzanie jest, kliknij paluchem żeby złapać ostrość, pokaże Ci się kółko i możesz nim kręcić zwiększając i zmniejszając ev
Smigoll Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Jak są dobre warunki ale muszą być naprawdę dobre to zdjęcia wychodzą okej. Zdjęcia z kwiatami - jedne są z HDR a jedne bez, ostatnie dwa zdjęcia są robione snapchatem i nałożone są na te dwa filtry. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
acidbrain Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 No niestey. Przesiadłem się I9300 i samsung robił o niebo lepiej zdjęcia..
xpablito Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Dnia 23/02/2016o09:48, acidbrain napisał: No niestey. Przesiadłem się I9300 i samsung robił o niebo lepiej zdjęcia.. camera fv i ustaw sobie zamiast P opcje S i krotki - mega poprawa Dnia 22/02/2016o21:08, kukid1 napisał: takie zarządzanie jest, kliknij paluchem żeby złapać ostrość, pokaże Ci się kółko i możesz nim kręcić zwiększając i zmniejszając ev dzeki nie wiedzialem o tym test zrobie zaraz P.S. dziala za***iscie.. testuje dalej orginalna.. Edytowane 24 Lutego 2016 przez xpablito
Rekomendowane odpowiedzi