zbisz1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam. Jestem nowy na forum. Kupiłem redmi note 2 na alegro i mam nakładke miuipl ale z aktualizacją eu. Czy aktualizować z tej funkcji ?
krzyzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Było milon milionów razy 😞 Instrukcja jest na forum i ogień z miui polska od zera 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
zbisz1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam Mam trochę lat i to wszystko. Znalazł by się ktoś to zrobić, bo moja wiedza jest mała.
miroz81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Najlepiej zainstaluj Miui Polska. Pełną instrukcje masz tutaj: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ Dla Redmi Note 2 obowiązuje metoda druga podana w tym linku. Krok po kroku powoli dasz radę. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
zbisz1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Witam Mam trochę lat i to wszystko. Znalazł by się ktoś to zrobić, bo moja wiedza jest mała. Witam Dzięki za zachętę. Spróbuję ale jest coś gdzie muszę bardziej uważać.Czy może zostać na tym co mam. Edytowane 20 Lutego 2016 przez zbisz1
miroz81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 To zależy jaki masz rom, bo to że jest napisane xiaomi.eu nie koniecznie znaczy że go masz. Wejdź w aplikacje aktualizacje i tam sprawdź jaka jest Twoja aktualna wersja. Podaj numerek Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
zbisz1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 informacja o telefonie.wersja miui 7 by xiaomi.eu 6.1.29(rozwojowa)
himek72 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 informacja o telefonie.wersja miui 7 by xiaomi.eu 6.1.29(rozwojowa) Ściągnij na komputer plik z aktualizacją Hermes 6.2.18 skopiuj na pamięć telefonu i zainstaluj. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka
miroz81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Wyglada na to, że masz faktycznie xiaomi.eu W tej sytuacji o ile się nie mylę możesz wgrać Miui Polska przez aplikację aktualizacje. Najpierw musisz pobrać rom stąd: https://miuipolska.pl/download/ Na liście urządzeń poszukaj Redmi Note 2 i pobierz plik z linku. Następnie wrzuć go do pamięci telefonu. Gdy już wgrasz rom do pamięci, idź do aplikacji aktualizacje, naciśnij trzy kropki w prawym górnym rogu a potem naciśnij "zainstaluj aplikacje z pliku zip". Potem wybierz w pamięci ten plik który pobrałeś i to tyle, telefon zacznie aktualizacje i po kilku minutach zrestartuje się i będziesz miał najnowszą wersję. W taki sam sposób robisz każdą następną aktualizację. Równie dobrze możesz nic nie robić i zostawić telefon tak jak jest jeśli jesteś zadowolony z obecnej wersji Miui. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 A jak ta metodą wywali błąd verification failed to musisz zapoznać się z wgraniem przez twrp.
zbisz1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam Zainstalowałem tak jak polecił himek72 i instalacja przebiegła łatwo. Aktualna wersja 6.2.18 a klikając 3 kropki mam teraz pobierz aktualizację MIUI POLSKA . Wielkie dzięki Pozdrawiam 1
d3tr0 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 no i prawidłowo, na ten tydzień masz najnowszą wersje MIUI Polska - nie musisz zmieniać a jeśli nawet to robisz tak samo z pliku
krzyzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Na przyszłość zanim zrobisz następną aktualizacje, wejdź w ten dział - temat cotygodniowe aktualizacje i tam poczytaj czy wszystko z nową wersją jest ok 😊 Jak narazić to 6.2.18 z tych najnowszych jest chyba najlepsza. Bateria jak na razie też wydaje się ok. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi