Antyhaker Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 (edited) Witam, Posiadam pendrive marki Kingstone (8GB, DT Microduo) i wszystko byłoby fajnie, lecz Android non stop wyrzuca mi powiadomienie o uszkodzonym nośniku i próbuje go sformatować (obecnie fat32). Sprawdzałem na tablecie z Androidem 4.2.2 i tam bez problemu go wykrywa i mogę operację na nim wykonywać. Co ciekawe, jak chciałem zrobić kopię partycji z poziomu TWRP to bez problemu go znalazło i takową zrobiło - więc wina ewidentnie leży po stronie Androida lub MIUI. Myślałem, że to problem z wersją 6.2.4, lecz na obecnej jest to samo i to nawet po full wipe. Jakieś sugestie? EDIT. Kilka uaktualnień minęło, a MIUI dalej nie potrafi zamontować mojego pendrive. Czy to FAT32 czy exFAT - co ciekawe, przy sfromatowaniu go na NTFS i korzystaniu z programu Paragon bez problemu mogę go zamontować i przeglądać pliki. Nie ogarniam :s Edited March 5, 2016 by Antyhaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts