darkside88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam, Dzisiaj chciałam zrobić aktualizację, zrobiłam to tak jak zwykle jednak wyskoczył błąd w twrp 'no md5 file found'. Telefon nie reagował, więc wyjęłam baterię, włączyłam, znów był w twrp. Wchodzenie w install i wybór pliku z aktualizacją kończył się tak samo. Plik na pewno jest do mojego modelu telefonu - już sprawdzałam. Zrobiłam wipe, co ktoś na forum polecił i znów spróbowałam w install wgrać aktualizację. Nic, znów zawiesił się. Po wyjęciu baterii, włączeniu telefon wisi od pol godziny na logo mi. Co robić?
miroz81 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Hm... Mi się za każdym razem przy aktualizacji pojawia się ten komunikat, też za pierwszym razem myślałem ze mi się zawiesił ale po kilku minutach aktualizacja dobiegła końca. Tak mam za każdym razem, spróbuj może raz jeszcze wgrać rom ale zignoruj ten komunikat i poczekaj kilka (naście?) minut. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
krzyzu Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Nieraz potrafi się zrobić błąd przy ściąganiu. Paczka niby ok a jednak coś nie tak 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
darkside88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Spróbowałabym to, ale telefon ciągle jest zawieszony na logo. Co wtedy?
d3tr0 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 kolejna pomyłka Redmi 2 z Redmi Note 2 ?
darkside88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Tym razem na sto procent dobry Rom
Rekomendowane odpowiedzi