Skocz do zawartości

Jak uaktywnić funkcję mtp na telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w temacie. Bawiłem się telefon i przesunąłem suwak dezaktywując funkcję mtp na telefonie. Teraz komputer nie widzi telefonu jako dysku...Na jednym z forum opisana była aplikacja MIUI USB Settings ale do niej potrzebna jest aktywna funkcja debugowania...Na miui polska nie widzę tej funkcji :( Ktoś ma pomysł jak uaktywnić te funkcję?

Opublikowano (edytowane)

Ustawienia - informacje o telefonie - puknij kilka razy w wersję ROM - wtedy w zakładce Urządzenie pojawią się Opcje programistyczne a tam debugowanie.

Przybajmniej tak miałem w oficjalnym rom i zostało mi po przesiadce na MIUIPOLSKA.

Ovchie

Edytowane przez Ovchie
Opublikowano

Może źle się wyraziłem? Miałem na myśli pęknięcia w Wersję MIUI - i u mnie pojawia sie na dole ekranu, że już jwztwm programistą, więc u Ciebie powinien wyskoczyć licznik, ile jeszcze razy musisz puknac, zebyś został programistą, czyli dostał dostęp do opcji ukrytych... Jeśli to nie działa, to nie umiem Ci pomóc.

Ovchie

Opublikowano

Masz rację :) tapnięcia w wersję MIUI odblokowały opcje programistyczne a program o którym wcześniej pisałem pozwolił na uaktywnienie trybu MTP :) Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...