Mexx Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak w temacie. Bawiłem się telefon i przesunąłem suwak dezaktywując funkcję mtp na telefonie. Teraz komputer nie widzi telefonu jako dysku...Na jednym z forum opisana była aplikacja MIUI USB Settings ale do niej potrzebna jest aktywna funkcja debugowania...Na miui polska nie widzę tej funkcji Ktoś ma pomysł jak uaktywnić te funkcję?
Ovchie Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Ustawienia - informacje o telefonie - puknij kilka razy w wersję ROM - wtedy w zakładce Urządzenie pojawią się Opcje programistyczne a tam debugowanie. Przybajmniej tak miałem w oficjalnym rom i zostało mi po przesiadce na MIUIPOLSKA. Ovchie Edytowane 17 Lutego 2016 przez Ovchie
ZduneX25 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Pojawiło się to na forum z 4-5 razy, nawet raz w przeciągu ostatnich 5 dni, także śmiało wyszukiwarka na górze czeka.
Mexx Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 Masz na myśli debugowanie czy funkcję mtp?
Ovchie Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Może źle się wyraziłem? Miałem na myśli pęknięcia w Wersję MIUI - i u mnie pojawia sie na dole ekranu, że już jwztwm programistą, więc u Ciebie powinien wyskoczyć licznik, ile jeszcze razy musisz puknac, zebyś został programistą, czyli dostał dostęp do opcji ukrytych... Jeśli to nie działa, to nie umiem Ci pomóc. Ovchie
Mexx Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 Masz rację tapnięcia w wersję MIUI odblokowały opcje programistyczne a program o którym wcześniej pisałem pozwolił na uaktywnienie trybu MTP Temat do zamknięcia.
ZduneX25 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi