FromWP Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam mam problem z nie działającym dzwonkiem w Whatsapp po zainstalowaniu najnowszej wersji Miui Polska. Wibracje działają dzwonek niestety nie!
fi9o Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Witam, Czy ktoś zauważył u siebie podobną sytuację, że telegram nie wydaje z siebie dźwięków kiedy wybrany zostanie własny dźwięk powiadomienia inny niż systemowy? Kiedyś nie było z tym problemów. Od zmiany słuchawki problem jest. Tym bardziej, że mogę wybrać ten dźwięk. Utapałem to z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka.
fi9o Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Witam mam problem z nie działającym dzwonkiem w Whatsapp po zainstalowaniu najnowszej wersji Miui Polska. Wibracje działają dzwonek niestety nie!Wrzucasz dzwiek do /system/media/audio/notificationsInaczej nie będzie działać.Utapałem to z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka.
FromWP Opublikowano 13 Września 2017 Autor Opublikowano 13 Września 2017 5 minut temu, fi9o napisał: Wrzucasz dzwiek do /system/media/audio/notifications Ale odgrzebałeś temat (z lutego 2016). Nie chodziło o dzwonek ogólnie tylko w Whatsappie i historycznym romie z tamtych czasów. Teraz nie mam z tym problemu. A tak ogólnie najprościej dodawać dzwonki z Ustawienia, Dźwięk i wibracje, Dzwonek telefonu, tam + i wybierasz dowolny plik dźwiękowy, a sam się skopiuje tam gdzie trzeba. Będzie dostępny jako systemowy.
Rekomendowane odpowiedzi