Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić telefon Xiaomi Redmi Note 3, chcę go kupić z wgranym już na nim softem xiaomi.eu. I tutaj pytanie do użytkowników tego softu, jak telefon się na nim sprawuje ? Spełnia on wasze oczekiwania ? 

Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą pisalem w innym poscie. Zdecydowanie najlepszy jest eu.stable. Mam odblokowany bootloader i testowalem wszystkie dev MIUI PL ect. i stable wygrywa bateria, stabilnosc ect. Nie wiem skąd te różnice ale są i już. Nie powinieneś się zawieźć jeżeli będziesz miał stable bo już dev eu baterie ciągnie szybciej.

Edytowane przez krzysiu85005
  • Like 1
Opublikowano

Problem że zazwyczaj sprzedawcy, nie piszą z jakim softem jest telefon :/ Ale dziękuje bardzo za pomoc, jak dowiesz się może gdzie moge kupić telefon z takim softem to będe wdzieczny.

Opublikowano

Jest mi to obojętne skąd telefon będzie sprowadzany ważne żeby miał ten soft  eu.stable/xiaomi.eu żebym nie musiał się bawić w bootloadera

Opublikowano (edytowane)

Poproś ich by zapomnieli ten jeden raz. 

Napisz bezpośrednio przez Ali, myśle że nie będzie problemu.  

Na stronie telefonu wyraznie napisane jest by tak zrobic. 

.we will open the original box to check the phone and install Multi-language ROM and Google play store,If you have special requests about the original box,please leave us a message

Edytowane przez majkel123
Opublikowano

Propnuje również zapytać, przy takiej ilosci jakie sprzedają wydaje mi się, ze pytania w momencie zakupu są jak najbardziej na miejscu.  

Opublikowano
1 minutę temu, majkel123 napisał:

Propnuje również zapytać, przy takiej ilosci jakie sprzedają wydaje mi się, ze pytania w momencie zakupu są jak najbardziej na miejscu.  

Zamawiając z goldwaya , płaciłeś kiedykolwiek potem vat ? 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...