tekem Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie wiedziałem. Przepraszam, ale mam już dość. Tyle materiału do przeczytania. Nerwy mnie zżerają. Czy to pójdzie na Win10 64 bit? Bez problemu pójdzie Też na wielkim stresie wgrywalem synowi sofcik i nie było problemu na win10 64 wydziarane galaxxxNotem
pikustbg Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 wiem ze watek stary ale moze ktoś wie co zrobić. uceglil się telefon. nie włącza się nie reaguje na nic. w wersji 1516 SP FLASH TOOL proces trwa już ponad 15 min i dalej idzie i idzie... co zrobić żeby uratować telefon ?? wersja z helio x10
JDStar Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Jak Ci żadne metody z tego wątku nie pomagają a RN3 dalej zdechnięty to odezwij się na PW.
darksaber Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Mógłbyś odświeżyć trochę temat? Tak by można było zainstalować aktualną wersję oprogramowania, która później już sam będzie się aktualizowała korzystając z wbudowanego aktualizatora albo MiPcSuite Chodzi mi o tą https://miuipolska.pl/miui-6-12-29/ Część linków już nie działa po za tym nie na wszystkich komputerach Flash Tool działa poprawnie więc pokazanie alternatywnej metody było by super. Na moim komputerze z Windows 10 flash nigdy nie chciał działać poprawnie nawet jak spróbowałem go odpalić świeżo po reinstalacji systemu. A na pracowym z Winowds 7 działał mi bez zarzutów. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez darksaber
fotograf_prestizhd Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Cześć mam mały problem. Nie będę zakładał nowego tematu. Chciałem zrobić flasha na Note 4 MTK i niestety podczas tej operacji nie pokazał nie żółty pasek a wywaliło błąd. telefon wygląda jakby miał jakieś bootloadera. Nie chce się uruchomić. i Tak jakby ciągle próbuje od nowa.
Zexon72 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Na początek skróć ścieżkę dostępu do plików - jest kosmicznie długa. Tryb fastboot startuje (vol- i power) ?? Edytowane 9 Marca 2017 przez Zexon72
ptys2019 Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 a ja mam problem caly czas jest czerwony pasek nawet po 5 min kiedy puszcze przyciski na wyświetlaczu pojawia sie telefon i na dole kabel usb?
ptys2019 Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 flash przeszedł cały ok ale po włączeniu wyskakuje mi to co na zdjęciu i co mam z tym zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi