Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizuję swojego Mi4 z Androida 4.4 do 6.0. Zapomniałem włączyć debugowania USB w opcjach programistycznych przed aktualizacją do MIUI 5.12.17

Czy jak teraz włączyłem debugowanie USB to muszę jeszcze raz instalować MIUI 5.12.17, czy mogę od razu instalować MIUIPolska Android 6.0.1 ?

Gdzieś wyczytałem, że przy podwójnej aktualizacji do 5.12.17 wysypuje się apka aktualizacje. Nie chciałbym posypać sobie telefonu, będę wdzięczny za podpowiedz :)

Opublikowano

Dzięki, udpate się udał. Jedynie nadal nie działa mi wyłączanie ekranu podczas rozmowy, gdy telefon jest przy uchu. Chyba jakaś klątwa :/

Opublikowano

Miałem cichą nadzieję że aktualizacja z Andka 4.4 do 6.0 załatwi sprawę. Jednak nic się nie poprawiło i muszę czekać na kolejne wersje MIUI, które może załatwią sprawę ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Shaft napisał:

Miałem cichą nadzieję że aktualizacja z Andka 4.4 do 6.0 załatwi sprawę. Jednak nic się nie poprawiło i muszę czekać na kolejne wersje MIUI, które może załatwią sprawę ;)

Przejrzyj może coś dorwiesz?

Opublikowano (edytowane)

@Nezumi może ciężko w to uwierzyć, ale przestudiowałem temat który podałeś, odnalazłem tam takiego tutka: http://en.miui.com/thread-27773-1-1.html zainstalowałem apkę która jest w nim używana "Phone Tester" zrobiłem tam test Proximity Sensor i czujnik zaczął działać poprawnie podczas połączeń telefonicznych - cuda ?

Edytowane przez Shaft
Opublikowano
1 minutę temu, Shaft napisał:

@Nezumi może ciężko w to uwierzyć, ale przestudiowałem temat który podałeś, odnalazłem tam takiego tutka: http://en.miui.com/thread-27773-1-1.html zainstalowałem apkę która jest w nim używana "Phone Tester" zrobiłem tam test Proximity Sensor i czujnik zaczął działać poprawnie podczas połączeń telefonicznych - cuda ?

Jestem czarodziejem! Jeszcze sobie kupie płaszczyk i kapelutek! :D. Ciesze się, że działa :D.

Opublikowano

dzięki bardzo - sam jestem w szoku że coś takiego załatwiło sprawę :D długo się z tym męczyłem.

W takim razie hokus pokus - temat do zamknięcia :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...