baranxd13 Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzień Dobry Witam wszystkich Jestem nowy Kupiłem Redmi Note 3 3/32Gb jutro będzie ze mną i mam pytanie bo on ma zablokowany bootloader , a ten system orginalny to podobno porażka . Jak moge wgrac system który bedzie miał polski język z zablokowanym bootloaderem ? I który będzie bez problemowy ? Dziękuje za każda pomoc wiem ze temat był wałkowany wiele razy ale nic wyczytać nie moge
GeoRedfox Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Wgraj np. ten klik, spolszczenie z MIUIPolska, a ewentualnie później jak odblokujesz bootloadera to wgrasz normalne MIUIPolska Tapnięte z Redmi Note 3 1
baranxd13 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzieki ze ktos odpowiedział ten twój link coś nie działa Jakim programem go wgrywac ? Np lg mialo Flash toola
GeoRedfox Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Link poprawiłem, coś tapatalk nie zaskoczył. W temacie masz poradnik jak to zrobić, bardziej szczegółowe z obrazkami też bez problemu w Googlach znajdziesz Tapnięte z Redmi Note 3
mrosi Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Są odrębne tematy poświęcone instalacji ROMów i odblokowywaniu bootloadera. Czytamy Forum, używamy wyszukiwarki, a dopiero potem zakładamy wątki. Nie w odwrotnej kolejności. 1
Rekomendowane odpowiedzi