baranxd13 Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Dzień Dobry Witam wszystkich Jestem nowy Kupiłem Redmi Note 3 3/32Gb jutro będzie ze mną i mam pytanie bo on ma zablokowany bootloader , a ten system orginalny to podobno porażka . Jak moge wgrac system który bedzie miał polski język z zablokowanym bootloaderem ? I który będzie bez problemowy ? Dziękuje za każda pomoc wiem ze temat był wałkowany wiele razy ale nic wyczytać nie moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Wgraj np. ten klik, spolszczenie z MIUIPolska, a ewentualnie później jak odblokujesz bootloadera to wgrasz normalne MIUIPolska Tapnięte z Redmi Note 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baranxd13 Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Dzieki ze ktos odpowiedział ten twój link coś nie działa Jakim programem go wgrywac ? Np lg mialo Flash toola Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Link poprawiłem, coś tapatalk nie zaskoczył. W temacie masz poradnik jak to zrobić, bardziej szczegółowe z obrazkami też bez problemu w Googlach znajdziesz Tapnięte z Redmi Note 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Są odrębne tematy poświęcone instalacji ROMów i odblokowywaniu bootloadera. Czytamy Forum, używamy wyszukiwarki, a dopiero potem zakładamy wątki. Nie w odwrotnej kolejności. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts