Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z MiPCSuite, dawno nie podłączałem się moim Mi4 aby coś przerzucić poprzez ten soft ale teraz podłączam mam problem (załącznik). Pewnie problem dotyczy wersji oprogramowania (6.2.4) bo przy wersji 5.x.x nie było problemów z podłączeniem i synchronizacją pomiędzy PC I telefonem. Niezależnie w jakim trybie (ładowanie, MPT, PTP) problem jest ten sam. Może ktoś zna odpowiedz na mój problem.

mi suite error.jpg

Opublikowano
6 minut temu, Addos napisał:

Witam mam problem z MiPCSuite, dawno nie podłączałem się moim Mi4 aby coś przerzucić poprzez ten soft ale teraz podłączam mam problem (załącznik). Pewnie problem dotyczy wersji oprogramowania (6.2.4) bo przy wersji 5.x.x nie było problemów z podłączeniem i synchronizacją pomiędzy PC I telefonem. Niezależnie w jakim trybie (ładowanie, MPT, PTP) problem jest ten sam. Może ktoś zna odpowiedz na mój problem.

Było już na Forum. PC Suite nie rozpoznaje nowszych urządzeń i nowszych wersji ROMów, nawet w starszych urządzeniach. Dopóki nie pojawi się nowsza wersja Mi PC Suite, nic z tym nie zrobisz.

Spójrz teraz w lustro i przyznaj na głos, że zanim stworzyłeś ten wątek, poszukałeś rozwiązania problemu na Forum... Wiem, że nie powiesz tak, a raczej: "Nie. nie przeszukałem Forum...".

Opublikowano

Jedynie co Cię może poratować @Addos to instalacja programu w wersji chińskiej. Ostatnio tak miałem, że wersja english nie znajdowała mi telefonu, za to chińska bez problemów ;)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...