Edwardo Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Cześć! Właśnie dotarł do mnie Xiaomi Redmi 2 z MIUI 16.2.4.0, podczas próby uruchomienia ostatnich aplikacji tapeta zamienia się na chwilę na czarną po czym następuje blokada ekranu, a ostatnie aplikacje w ogóle się nie pokazują. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? *W ustawieniach przycisków wszystkie ustawione na ostatnie aplikacje *Automatyczna blokada powinna pojawiać się dopiero po minucie
Acid Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Idziesz na miuipolska.pl, dział pobierz miui, czytasz instrukcję 2014 i instalujesz MIUIPolska. A ten syf co masz to nie jest prawdziwe miui. Wysłano z Mi4c 1
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 9 godzin temu, Edwardo napisał: Cześć! Właśnie dotarł do mnie Xiaomi Redmi 2 z MIUI 16.2.4.0, Kolejność działań na Forum powinna wyglądać tak, jak napisał Acid - instalujesz MIUI Polska, szukasz, czytasz, jeśli nie znajdujesz - pytasz. Zacząłeś od końca. Temat wędruje do kosza.
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi