Skocz do zawartości

Szybkie odpowiedzi z poziomu menu powiadomień i pulpitu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ma ktoś może pojęcie jak i gdzie można zgłosić propozycje zmiany technicznej w MIUI. Chodzi mi o propozycję zmiany moim zdaniem największego mankamenty tego systemu, który został już rozwiązany wraz z wejściem androida 5 i 6. Chodzi o możliwość szybkich odpowiedzi z poziomu pulpitu czy menu powiadomień. W MIUI działa tylko to z aplikacją sms choć tylko z poziomu pulpitu i też nie do końca dobrze bo powiadomienie szybko znika. W nowym hangouts jest też ta funkcja ale nie działa w MIUI szkoda bo jest to bardzo użyteczne. Z poziomu menu powiadomień nie ma możliwości odpowiedzi w żadnej aplikacji a szkoda. Może ktoś ma dojście by zaproponować takie zmiany?

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Jak jesteś w powiadomieniach to rozwiń te z hangouts i będzie odpowiedz :P inaczej nie zrobisz. Fakt, że android 5 czy 6 coś wprowadza nic nie znaczy w MIUI, które ma własne rozwiązania.

Opublikowano

To że MIUI ma inne rozwiązania to ja wiem, tylko czemu nie wprowadzić czegoś co jest dobre i dużo osób chciałoby takiej zmiany. Skoro działa to dość dobrze przy smsach to czemu nie rozwijać tego dalej.

Opublikowano

Zapominasz, że gappsy dostarcza MIUIPolska, chińskie romy nie mają hangouts, bo nikt tego tam nie używa oni mają mitalk, mimarket i swoje cuda, które mają pełna integrację z panelem powiadomień.

Opublikowano

Z chińskim u mnie słabo ale mam nadzieję, że komuś spodoba się pomysł i w taki czy inny sposób przekaże go we właściwe ręce. Tych opcji mi najbardziej brakuje w MIUI.

• mrosi zmienił(a) tytuł na Szybkie odpowiedzi z poziomu menu powiadomień i pulpitu.
  • mrosi zablokował(a) ten temat
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...