orthieri Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam w motywach nie mam opcji własne mogę pobierać motywy ale nie mogę tam zmieniać ikon. Jak mogę to zmienic
Antek Szprycha Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Lewy górny róg, ikonka ludzika Wysłane z mojego Redmi Note 2
orthieri Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 No właśnie przyciskami te ikonke i ma "ulubione" "moje motywy i nicdalej nie mogę zrobic
Antek Szprycha Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 Może nie masz miui polska?
orthieri Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 No właśnie tej opcji własne nie mam, mam tylko te trzy, a czy mógłbyś mi jakoś doradzić, jak mogę sobie zainstalować te MIUI Polska? dzięki z góry.
Antek Szprycha Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Pisze z tel więc na link nie licz. Nie jest trudno poszukać. Wysłane z mojego Redmi Note 2
Acid Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 No właśnie tej opcji własne nie mam, mam tylko te trzy, a czy mógłbyś mi jakoś doradzić, jak mogę sobie zainstalować te MIUI Polska? dzięki z góry. Ludzie ponoć polecają stronę MIUIPolska.pl i tam być może znajdziesz instrukcję co i jak. Prawdopodobnie w dziale Pobierz MIUI. Wysłano z Mi4c 3
_STRIGOI_ Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Sorki za lekki odkop, ale jest na to rozwiązanie Wyłączyć Wifi bądź 3G/4G, wyczyścić pamięć podręczną aplikacji Motywy i wejść w tę aplikację. Pojawia się "własne", przechodzimy do tej opcji i możemy ponownie włączyć przesył danych Edytowane 12 Lutego 2016 przez _STRIGOI_ 1
Rekomendowane odpowiedzi