Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu używam redmi note 2 i za każdym razem jak ściągnę motyw z aplikacji "motywy" to dymki czatu messengera mi znikają po zablokowaniu telefonu, jedynie mogę je przywrócić przez zabicie procesu messengera, ale to działanie krótkotrwałe, ponieważ po kolejnym zablokowaniu znikają. Znacie może jakieś metody naprawy tego? Dodam że na motywie defaultowym działają dobrze, może raz na ruski rok znikają.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A messengera masz w autostarcie? Uprawnienia w Panel sterowania>Uprawnienia>Uprawnienia>Messenger - Pokazywanie Pływających Okien masz nadane? I chyba standardowe pytanie o wersję MIUI?

Opublikowano
Dnia 13.03.2016o08:27, Wiskoler napisał:

A messengera masz w autostarcie? Uprawnienia w Panel sterowania>Uprawnienia>Uprawnienia>Messenger - Pokazywanie Pływających Okien masz nadane? I chyba standardowe pytanie o wersję MIUI?

Też mam ten problem i również wpadłem na ten sam pomysł co wyżej, ale to nie pomaga, może w którejś aktualizacji naprawią

Opublikowano

Mam nadane wszystkie uprawnienia. Wszystko działa dobrze na domyślnym motywie, na innych już nie. Jak się tak bawiłem to odkryłem, że odnosi się ten błąd do zmienionego ekranu blokady,wszystko inne można konfigurować jak tylko się chce.

We internecie żodyn niy wiy iże jeżech psym. Redmi Note 2

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...