zenek_wiaderko Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Hej, problem pewnie błahy, ale ja utknąłem. Mam rom miui eu, wszystko (wcale że nie, ale na potrzeby tego posta uznamy że wszystko) ładnie działa, ale mam problem z kontaktami zaimportowanymi z google. Otóż w google mam x kontaktów, ładnie podzielonych itp. W telefonie mam z kolei kontaktów x+y, wszystko rozwalone, kontakty z tyłka, kontakty, które są adresem mailowym z jednokrotnego allegro itp. Nie mam żadnych opcji w kontaktach, żeby wyświetlić tylko kontakty z numerami tel, albo cokolwiek. Jak mogę to jakoś uporządkować?
Winiu89 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ustawienia /opcje aplikacji /kontakty /wyświetlanie kontaktów /pokaż kontakty z numerami Wysłane z mojego Mi-4c 1
zenek_wiaderko Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki, działa. Czasami trudno mi się znaleźć w tych opcjach.
majkel123 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Mój problem polega na tym, że kontakty mam działające tylko do litery L a dalej jak by w ogóle ich nie było. Jakiś pomysł?
ZduneX25 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Usunąć polskie ogonki z nazw kontaktów. Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi