Tymcio Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Cześć, Widziałem, że było już kilka tematów o weryfikacji, ale żaden nie rozwiązuje mojego problemu. Kupiłem powerbanka 16k mAh i chciałbym go zweryfikować na http://www.mi.com/verify/, lecz napotkałem pewien problem. W wyświetlonym kodzie captcha nie mogę znaleźć żadnych znaków dodawania/odejmowania/mnożenia. Czy ktoś wie co tam trzeba w takim razie wpisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Ja bym klikał "try another" ax będzie matematyka na moim poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Ja bym klikał "try another" ax będzie matematyka na moim poziomie Niestety, matematyka się pojawić nie chce, ale przepisanie kilka razy tego co jest podane przynosi jakiś tam efekt... Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) bo nie bedzie matematyki, masz wpisac te 4 cyfry i bedzie ok 2 dni temu tak sprawdzalem mojego 10k, wyswietlilo sie "Mi Power Bank" sprawdzany 1 raz Edited February 3, 2016 by Bohyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Najłatwiejszą weryfikacją jest napis MI we wnętrzu dużego USB (na tylnej ściance). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Oraz sprawdzenie czy powerbank ładuje sam siebie. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Nie ładuje sam siebie, ale chyba jednak fake (nie da się zweryfikować tutaj, pisze, że błędny kod, Xiaomi też nie umiało odp). @Numb we wnętrzu? Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Tak, w tym miejscu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts