marxxx Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zapraszam do testu opaski Mi Band 1S (Pulse) z pulsometrem. Czy warto ja nabyć, czy może jednak kupić Smart Watch. Zobaczcie jakie zalety i wady ma ta opaska Zapraszam do oglądania i komentowania.
insula Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Witam, gdzie można pobrać oryginalny soft lub alternatywny do tego urządzenia, jak ten soft zainstalować na opasce, oraz czy są altenatywne alikacje dla MiFit ?
Eragon Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 39 minut temu, insula napisał: Witam, gdzie można pobrać oryginalny soft lub alternatywny do tego urządzenia, jak ten soft zainstalować na opasce, oraz czy są altenatywne alikacje dla MiFit ? Ogarnij, co tak naprawdę kupiłeś.. bo to nie jest Watch
insula Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Jeszcze jedno , mam Samsunga S7 z softem niebrandowanym 6.01, mój problem jest taki że telefon i jego bluetooth nie może mi wyszukać opaski ? raz to zrobił przy pierwszym parowaniu, rozłączyłem i teraz nie mogę ponownie się połączyć.
emarcin Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 O tak co racja to racja, opaska dziwnie zlicza kroki. Przeszedłem w domu może z 5 metrów, a apka zliczyła...77
emarcin Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Ale co 77 metrow czy krokow? Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka No tak nie dodałem, że chodzi o kroki
emarcin Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Jak dla mnie to działa on nieprzewidywalnie. O ile na zewnątrz w miarę jest ok to w wewnątrz w domu czy pracy działa różnie.
Guziiik Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Od siebie dodam jeszcze coś o wytrzymałości samej opaski, bo miałem okazję przeprowadzić dość ekstremalny test: ostatnio wybrała się ze mną na juwenaliowy koncert, podczas którego w pewnym momencie dotarło do mnie, że w miejscu, w którym powinna znajdować się pastylka patrzy na mnie wielka dziura. Pomyślałem, że będę musiał się z nią pożegnać, ale po koncercie jeszcze przez 20 minut przeczesywałem płytę w nadziei, że ją znajdę. Mnie się to nie udało, za to w porę zauważyłem ochroniarzy, którzy z zaciekawieniem coś podnieśli z ziemi, bo zaczęło migać na zielono. Czujnik był tratowany przez dobre kilkadziesiąt minut, ale w domu okazało się, że po wymyciu pod bieżącą wodę i odpaleniu aplikacji wszystko śmiga... i działa do dziś. Już tylko nie jest taka ładna.
magyarek Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 9 minut temu, Guziiik napisał: zauważyłem ochroniarzy, którzy z zaciekawieniem coś podnieśli z ziemi, bo zaczęło migać na zielono. Się ciesz, że antyterrorystów nie wezwali albo saperów i GROMu...
insula Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 moje spostrzeżenie jest takie, że nie można nosić tego urządzenia na ręcę dominującej i wtedy wyniku kroków i metrów będą miarodajne i obarczone mniejszym błędem,
marxxx Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ustawiasz w aplikacji na której ręce ją nosisz. 1 i 1S liczą kroki bardzo nieprecyzyjnie, zawyżają w ciągu doby o ok 30%, umycie zębów szczotka elektryczną może dać wynik kilki kilometrów!!! O wiele lepiej spisuje się Miband 2, wydaje mi się że zawyża kroki góra o 10%, niestety bateria na dwa tygodnie, nie na miesiąc jak w poprzednich wersjach. Testuje ją drugi tydzień, w recenzji więcej info na jej temat.
Rekomendowane odpowiedzi