pablontsz1c Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam! Jest to mój pierwszy post na forum tak więc witam wszystkich serdecznie Przeszukałem forum na tyle ile umiałem ale nie dałem rady więc.... Mam note 2 wersja tdd miuipolska 6.1.21 nie mam roota i nie widzę w sklepie play wielu popularnych aplikacji typu subway surfers, clash of clans, gdy do swojego konta na innym urządzeniu dodałem w/w aplikacje wchodząc przez rn2 pokazuje mi ta aplikacja jest niekompatybilna z twoim urządzeniem. Co dziwne 2 kolegów z pracy ma ten sam telefon to samo miuipolska tylko oni mają wersję FDD i wszystkie aplikacje u nich są widoczne, a też nie mają roota. I w końcu moje pytanie dlaczego tak i cóż począć aby mi zadziałało? Pomijając root i podmiane nazwy urządzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
misio0606 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Instalowałeś wg tej instrukcji Miui Polska ? https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
pablontsz1c Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Heh tak proste rozwiązanie - rejestracja karty sim blokowała cześć funkcji telefonu. Problem rozwiązany. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi