Deriss Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam Chciałbym się zapytać o Xposed. Na stronie Xda jest Xposed, aplikacja i framework, i problem jest z tym framework. Piszą że wgrywa się przez custom recovery, ale dla Mi2s nie ma działającego recovery, i chciałbym zapytać, czy da się zaflashować framework przez updater, wspomnę, że udało mi się zaflashować centerclock mod, normalnie, więc chciałbym spróbować zainstalować przez updater. Jest taka możliwość ?? I czy jak jest to trzeba instalować jakieś dodatkowe pliki. Proszę o szybką pomoc i o wyrozumiałość Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
skubi07 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Próbować możesz, w ostateczności się nie wygra bo zip nie jest podpisany. Zresztą xposed działa jak chce na MIUI. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Działał kiedyś, teraz nie działa.
Deriss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Spróbuje, dzięki Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Addamas Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak nie ma działającego recovery jak jest TWRP? http://en.miui.com/thread-190608-1-1.html Wgraj przez Flashify Xiaomi Mi2S with sMIUI
Rekomendowane odpowiedzi