Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wersja MIUI: 
55.11.19

Posiadany smartfon:
Mi4c

Jakim użytkownikiem jesteś? 
Poczatkujacy

Opis znalezionego błędu
Dwa tygodnie temu kupiłem swojego pierwszego smartfona Xiaomi Mi4c. Po zainstalowaniu budzika AVG Xtreme (program, z ktorego korzystalem na swoim poprzednim telefonie) ustawilem alarm cykliczny na 6:30, dwa razy wogole sie nie wlaczyl raz wlaczyl sie o 6:35. Na szczescie moj stary smartfon jeszcze byl na chodzie z ustawionym budzikiem. Budzik pomimo ustawienia wyswietlania informacji o alarmie na ekranie blokady nie wyswietla nic. Telefon caly czas ustawiony byl na tryb cichy. Nie znalazlem informacji na temat tego problemu, czy ktos moglby mi pomoc? Budzik jest dla mnie jedna z kluczowych funkcji telefonu. 

Edytowane przez pod
Opublikowano

Po pierwsze zainstaluj sobie miuipolska, po drugie może trzeba dodać tą aplikacje do autostartu oraz założyć kłódkę w ostatnio otwartych aplikacjach.

Wysłane z mojego Mi-4c

Opublikowano

W telefonie w Tlumaczenie MIUI mam informacje: "Tłumaczenie i rom MIUIPolska.pl zapewnili: (...)" Chcesz powiedziec, ze to nie jest MIUIPolska tylko tlumaczenie nalozone na ogolne MIUI?

Pozdrawiam.

Opublikowano
W telefonie w Tlumaczenie MIUI mam informacje: "Tłumaczenie i rom MIUIPolska.pl zapewnili: (...)" Chcesz powiedziec, ze to nie jest MIUIPolska tylko tlumaczenie nalozone na ogolne MIUI?

Pozdrawiam.

Przecież samo to, że masz MIUI z roku 2055 oznacza, że nie masz MIUIPOLSKA. My jesteśmy aktualnie w 2016 roku (6.x.x).

Poza tym w romie MIUIPolska jest "O romie MIUIPolska" zamiast "Tłumaczenie MIUI".

Wysłano z Mi4c

Opublikowano (edytowane)

Zgodnie z instrukcja probuje zainstalowac za pomoca zainstalowanego programu do aktualizacji (w programie widnieje logo MIUIPolska) MIUIPolska_libra_5.12.10_v7-5.1.zip Przy 10 % Mi Recovery (2.0.1) zwraca blad "update.zip signature verification failed". Co moze byc przyczyna?

Edytowane przez pod
Opublikowano (edytowane)

Zainstowalem MIUI Polska zaczynajac od TWRP. Tutorial zawiesza w momencie kiedy odmawiam lokalizacji urzadzenia, probowalem kilku opcji konfiguracji, dla kazdej jest to samo. Chmura generuje IndexOutOfBound. Zrzucilbym screena ekranu, ale nie mam jak. Da sie przejsc do korzystania z telefonu bez przejscia tego tutorialu? (po restarcie dalej startuje tutorial)

EDIT: udało się przejść tutorial w języku angielskim.

Edytowane przez pod
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...