Gość Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, mam stable rom 7.1.19 (telefon z ibuygou) i niestety nie mogę zaktualizować do developer rom. Próbowałem opcję z czyszczeniem cache Updatera a niestety bootloader jest zablokowany, Dopiero 2-3 dni temu złożyłem prośbę o odblokowanie. Macie może jakąś propozycję jak z tym sobie poradzić? Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Gość
mrosi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamil23 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Też mam telefon ibg i miałem z tym romem co ty. Sciagasz dev ROM na kompa zrzucasz na telefon , aktualizacja klikasz 3 kropeczki i tam wybierasz soft i aktualizujesz Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) 21 godzin temu, krzycz napisał: Dziękuję, jeśli to może pomóc z tym problemem to spróbuję jak wrócę z pracy. 18 godzin temu, kamil23 napisał: aktualizacja klikasz 3 kropeczki i tam wybierasz soft i aktualizujesz Niestety właśnie w ten sposób mam problem, który opisałem. Próbowałem z kilkoma softami (stable, dev aktualne i starsze) i za każdym razem to samo.@krzycz dziękuję za podpowiedź. Wcześniej próbowałem z instrukcją z innej strony i coś musiałem tam sknocić w takim wypadku. Udało się i developer room już wgrany. Temat do zamknięcia Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Gość
ZduneX25 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi