rolandV Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mam pytanie dotyczące możliwości przewijania i wyboru kart aktywnych programów, mianowicie w nexus 5 i na czystym androidzie miałem przycisk kwadratu i po jego wciśnięciu pojawiały się do przewijania kolejne karty z poprzednimi zadaniami które robiłem, np poprzednie otwarcie Chrome, otwarty kalkulator z ostatnim obliczeniem itd. czy ju tez jest to możliwe ?
Nezumi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 1 minutę temu, rolandV napisał: Mam pytanie dotyczące możliwości przewijania i wyboru kart aktywnych programów, mianowicie w nexus 5 i na czystym androidzie miałem przycisk kwadratu i po jego wciśnięciu pojawiały się do przewijania kolejne karty z poprzednimi zadaniami które robiłem, np poprzednie otwarcie Chrome, otwarty kalkulator z ostatnim obliczeniem itd. czy ju tez jest to możliwe ? Naciśnij przycisk "3 kresek", a potem "rozszerz" 2 palcami jeżeli chcesz mieć wygląd apki...
kulig007 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 MIUI to Android, więc jest. Wcisnij krótko przycisk menu podręcznego. Te ikony, to właśnie ostatnie aplikacje. Możesz zamiast ikon, mieć zrzut otwartej aplikacji (zrób gest powiększenia, gdy włączysz menu podręczne) TapTap Tapatalk+MI4W
rolandV Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 dział, dzięki. Powoli poznaję ten system ale i tak jak by się kiedyś dało to bym zrootował go na czysty antek.
ZduneX25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi