bogrzegorz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kupiem na prezent Mi Note Pro i chcę go dać już przygotowanego i ma jeszcze wszystkie folie / czy dlatego pojawia mi się ten komunikat: Czujnik zasłonięty ???
0 zielonyBB Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Sprawdź opcje Ustawienia > Blokada > Przypadkowe użycie. Jesli jest włączona a proxy sensor zaslonięty to taki będzie efekt. 1
0 himek72 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odklej folie z góry i będzie dobrze Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka
0 bogrzegorz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 2 godziny temu, zielonyBB napisał: Sprawdź opcje Ustawienia > Blokada > Przypadkowe użycie. Jesli jest włączona a proxy sensor zaslonięty to taki będzie efekt. Pomogło, dzięki bardzo! 2 godziny temu, himek72 napisał: Odklej folie z góry i będzie dobrze Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Nie chcę odklejać - prezent - jak się nie spodoba to trzeba będzie sprzedać!
0 mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
bogrzegorz
Kupiem na prezent Mi Note Pro i chcę go dać już przygotowanego i ma jeszcze wszystkie folie / czy dlatego pojawia mi się ten komunikat: Czujnik zasłonięty ???
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi