Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI: 
6.1.21

Posiadany smartfon:
Redmi Note 2

Jakim użytkownikiem jesteś? 
Początkujący

Opis znalezionego błędu

Kontakty:  Naciskam alfabet z boku i przytrzymuję. Alfabet z szarego robi się ciemnoszary i podświetla się w nim kółeczkiem litera, którą aktualnie dotykam. Przeciągam palcem po alfabecie w górę i w dół. Kółeczko podświetlające litery podąża za palcem. Zatrzymuje się np. na "M". Przy podświetlonym "M" zabieram palec od ekranu. Alfabet robi się z powrotem szary, a lista kontaktów nie przewija się do miejsca, gdzie są kontakty na literę "L"  

Opublikowano

Problem wyjaśniony. Wszystkie kontakty w google miałem zaznaczone gwiazdką, czyli traktowane jako ulubione. Przez to nie były przyporządkowane do zaczynających się na daną literę, tylko do wspólnej grupy ulubionych (oznaczonej na bocznym alfabecie gwiazdką).

Dla zastanawiających się dlaczego, tak miałem kilka telefonów wstecz (chyba jakiś LG) miałem taki problem, że jeśli jakiś kontakt w google nie był zagwiazdkowany, to zdjęcie kontaktu wyświetlało się nieostro. Po zagwiazdkowaniu żyleta. Od tej pory odruchowo nowym kontaktom klikałem gwiazdkę. Przy Samsungu to nie przeszkadzało.

Nawet teraz taka ciekawostka. Po odgwiazdkowaniu wszystkich kontaktów w google i synchronizacji, gdy klikam pierwszy raz na jakiś kontakt ze zdjęciem z listy, pokazuje się tylko miniaturka zdjęcia obok nazwy kontaktu. Wychodzę z powrotem do listy i ponownie klikam ten kontakt i wtedy już mam zdjęcie na pół ekranu. 

Proszę o zamknięcie wątku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...