Deriss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam Chciałbym krótko opisać, czy da się zaflashować centerclock mod przez np. Miflash, MiPcSuite, Flashify, Updater ?? Tylko proszę nie piszcie że tylko przez recovery, bo nie mam zamiaru aż tak modyfikować słuchawki. Prosze o szybką odpowiedz i o wyrozumiałość Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Deriss Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Albo jak ktoś może to napisze instrukcje, ja nie działam z desire s z adb i nie wiem jak zaflashować plik. Chodzi mi też o to żeby adb nie robił format system lub coś Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Co? Przecież nie wygrywasz romu adb root adb remount adb push pliki /system/gdzie mają iść adb remount adb reboot
Deriss Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak pobrałem Centerclock mod i go otworzyłem to jest to: I nie wiem co dokładnie zrobić z tym META-INF, czy te pliki się jakoś po układają ?? Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Coś mi się wydaje, że jak zaczniesz kombinować to będzie więcej szkody niż pożytku. Jak nie przejdzie weryfikacji instalując przez updater to custom recovery wymaga mniej wysiłku i umiejętności.
Deriss Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Spróbować przez updater ?? Ktoś pisał że działa ale boję się że coś zepsuje, ale można spróbować Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
skubi07 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak nie jest podpisany zip to updater po prostu się nie wgra. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Deriss Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Spróbuję, rozumiem że telefon nic nie usunie, bo nie chce mieć brakujących plików Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Deriss Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam ponownie, wszystko działa jak należy, tylko czy jest rozwiązanie problemu z ikonką baterii ?? Wystaje trochę, albo czy jest jakiś motyw z paskiem powiadomień z ikonkami iOs ?? Troche wkurza ta ikonka Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 To już wina twórcy moda, do niego musisz pisać.
Rekomendowane odpowiedzi