Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym krótko opisać, czy da się zaflashować centerclock mod przez np. Miflash, MiPcSuite, Flashify, Updater ?? Tylko proszę nie piszcie że tylko przez recovery, bo nie mam zamiaru aż tak modyfikować słuchawki.

Prosze o szybką odpowiedz i o wyrozumiałość

Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Albo jak ktoś może to napisze instrukcje, ja nie działam z desire s z adb i nie wiem jak zaflashować plik.

Chodzi mi też o to żeby adb nie robił format system lub coś

Opublikowano

Jak pobrałem Centerclock mod i go otworzyłem to jest to:045463f0e42c66b7658a05684a27f3da.jpgcf023067fc00aca53d572590da8dd568.jpga7a774b889b6869e21113f16793e77ec.jpg

I nie wiem co dokładnie zrobić z tym META-INF, czy te pliki się jakoś po układają ??

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że jak zaczniesz kombinować to będzie więcej szkody niż pożytku. Jak nie przejdzie weryfikacji instalując przez updater to custom recovery wymaga mniej wysiłku i umiejętności.

Opublikowano

Spróbować przez updater ?? Ktoś pisał że działa ale boję się że coś zepsuje, ale można spróbować

Opublikowano

Spróbuję, rozumiem że telefon nic nie usunie, bo nie chce mieć brakujących plików

Opublikowano

Witam ponownie, wszystko działa jak należy, tylko czy jest rozwiązanie problemu z ikonką baterii ?? Wystaje trochę, albo czy jest jakiś motyw z paskiem powiadomień z ikonkami iOs ??

Troche wkurza ta ikonka8edab4f666cc1f0da9b78f1e06fb3c63.jpg

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...