kruszon Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam, ostatnio pojawił mi się problem z Mi Pc suite, mianowicie, próbuje podłączyć telefon, niby go widzi na USB (normalnie mogę wejść w eksploratorze w urządzenie) ale program wyrzuca komunikat "can't connect to your device" . Przełączenie do innego portu nic nie daje, a reboot także nie przynosi poprawy. Czy wiecie z czego to może wynikać? Na początku wszystko działało.
Jcn Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam. Mam ten samy problem. Nawet na początku nic nie działało.
AmyS Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dołączam się do problemu. Mój Mi2S prawidłowo współpracował z programem przed zrobieniem full wipe. Teraz po tej operacji i aktualizacji romu do wersji 6.1.28 cały czas pojawia się powyższy komunikat
kruszon Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czyli sprawa szeroka, nie tylko obejmuje Redmi 2..
makovic Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ogólnie program ten jest dziwny. Dawno nie było żadnego update a mój mi4c nigdy z tym programem się poprawnie nie łączył... Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
plzws Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 U mnie R3N dokładnie to samo. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
AmyS Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Okazało się, że na angielskiej wersji wykrywa mi Mi4 na romie z grudnia. Żeby program widział Mi2S z romem 6.1.28 to musiałem zainstalować najnowszą wersję programu po chińsku...
hubi1296 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja nie mogę poprawnie zainstalować sterowników do telefonu. Mogę wrzucać pliki na telefon przez mój komputer bo tu sterowniki są zgodne ale do Mipc suit już nie i dlatego nie działa, gdy miałem soft chiński lub global sterowniki były zgodne i mogłem się połączyć z Mipc suit. Wina leży po stronie sterowników.
glxmsc Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Cześć Z moim USB w xiaomi wszystko było ok aż do dziś. Przyszedł mi nowy 4a i chciałem zagrać dane. Nie wszystko poszło przez synchronizację, więc podłączyłem go pod kompa żeby zrzucić resztę przez pc suite. Ściągnąłem pc suite z mi.com, najpierw nie widział urządzenia, ale po paru try again znalazł. Mimo że znalazł i widział np. Liczbę smsów, to nie dało się w nie wejść z poziomu kompa. W skrócie: po chwili się rozłączyło i przestal działać USB. Nie ładuje, nie łączy się z kompem. Co robić ?
tomek0768 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wymienić kabel?Tapatalk Nubia z7 max
glxmsc Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Kabel jest ok, ładuje inne telefony. A na innych kablach tego nadal nie ładuje. Nie chodzi więc o kabel usb, a o port w telefonie. Może i źle opisałem mój problem. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez glxmsc
Rekomendowane odpowiedzi