sinsk Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Mam taki problem z aplikacją Google chrome. Mi4c aktualnie wersja MIUI 6.1.7 jednak problem ten występował na wszystkich poprzednich aktualizacjach. Wszystko działa oprócz jednej rzeczy dodanie nowej karty. Funkcja ta otwiera całkowicie nowe okno nie otwiera się jako nowa karta. Wrócić do poprzedniej strony można załadowaniem jej na nowo wciskając np. wstecz lub wpisując adres. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
Cichq Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Może chodzi ci o funkcję, kiedy to nowe karty otwierane są jako aplikacje? Spróbuj w ustawieniach Chrome klikając opcję Połącz karty i aplikacje, by ją wyłączyć. 1
sinsk Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Faktycznie o to chodziło. Dzięki:-) Trzeba bylo odznaczyć tę funkcje miałem ją włączoną.
ZduneX25 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi