Artoth Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Posiadam Mi4C od kilku dni, póki co jestem zachwycony pod każdym względem Wątpliwości mam tylko co do głosnika, nie wiem czy to wada telefonu czy coś jest jednak nie tak i powinienem się zainteresować, wyraźnie słyszę trzeszczenie przy wysokich głośnościach zarówno w przypadku gier jak i muzyki puszczanej przez głośnik telefonu. Jeśli tak ma każdy model i wynika to tylko z cech telefonu to chciałym zwyczajnie to wiedzieć i korzystać dalej z telefonu nie martwiąc się;)
AndropaX Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Raczej normalne dla każdego telefonu. Zresztą słuchanie muzyki przez głośnik telefonu... ? Chyba nie jesteś zbyt lubiany podczas korzystania z komunikacji miejskiej
Artoth Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Aż tak źle ze mną nie jest W domu podczas grania w jakieś gry czy też rozmową na głosnomówiącym niestety mi przedstawiła ten problem Czasem też się zdarza że człowiek chce sobie puścić muzykę na głośniku a nic innego nie ma pod ręką, jednak mam wrazenie że jest to bardziej nasilone niż w innych przypadkach, ale może taka jego wada, inne rzeczy nadrabiają:D
kedar1333 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 A jak masz w trakcie rozmow? Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
ddr Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Głośnik uszkodzony, źle się trzyma lub jest to normalne w tym modelu. W takim K3 note, Jiayu S3 i LeTV x600 na full nic mi nie trzeszczało.
kedar1333 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tez mam ten klopot iz w trakcie co ktorejs rozmowy slysze delikatne trzeszczenie Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi