Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bateria to jakaś paranoja...

Na początku było tak pięknie a teraz to ciulnia ( od samego początku używam telefonu tak samo a nawet na początku był o wiele bardziej katowany) . Od 100% bateria leci w dół jak opętana ( ale to niestety chyba wina snapchata bo cały czas go używam ) q teraz od pół torej godziny z 38% ogarniam fejsa i tapatalka plus messenger i teraz mam 30%!

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 minutę temu, Smigoll napisał:

Bateria to jakaś paranoja...

Na początku było tak pięknie a teraz to ciulnia ( od samego początku używam telefonu tak samo a nawet na początku był o wiele bardziej katowany) . Od 100% bateria leci w dół jak opętana ( ale to niestety chyba wina snapchata bo cały czas go używam ) q teraz od pół torej godziny z 38% ogarniam fejsa i tapatalka plus messenger i teraz mam 30%!

W moim odczuciu bateria leci tak samo jak używasz telefon i nie używasz :P

Opublikowano

Też mam takie odczucie ale na szczęście to tylko złudzenie

Wgl to mam słuchawki do kanałowe ( lub kanałowe jak zwał tak zwał) i żeby dźwięk był ok to muszę włączyć misound i ustawić słuchawki nauszne hi-fi :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mediatek "wypuścił" kod źródłowy dla Helio X10, więc może Xiaomi zrobi rom oparty na androidzie 6 dla RN3 :cool:

Nie znam się na tym więc możesz objaśnić dlaczego napisałeś "wypuścił"?

Opublikowano
5 godzin temu, Smigoll napisał:

Nie znam się na tym więc możesz objaśnić dlaczego napisałeś "wypuścił"?

Producenci procesorów nie udostępniają specyfikacji, więc developerzy mają "związane ręce" przy "gotowaniu" romów. 

Opublikowano
Producenci procesorów nie udostępniają specyfikacji, więc developerzy mają "związane ręce" przy "gotowaniu" romów. 

I rozumiem że to sie zmienia u mediateka? Wybacz jeśli to jest głupie pytanie ale padam dzisiaj na pysk :(

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...