Smigoll Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Bateria to jakaś paranoja... Na początku było tak pięknie a teraz to ciulnia ( od samego początku używam telefonu tak samo a nawet na początku był o wiele bardziej katowany) . Od 100% bateria leci w dół jak opętana ( ale to niestety chyba wina snapchata bo cały czas go używam ) q teraz od pół torej godziny z 38% ogarniam fejsa i tapatalka plus messenger i teraz mam 30%! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
darthnorbe Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 1 minutę temu, Smigoll napisał: Bateria to jakaś paranoja... Na początku było tak pięknie a teraz to ciulnia ( od samego początku używam telefonu tak samo a nawet na początku był o wiele bardziej katowany) . Od 100% bateria leci w dół jak opętana ( ale to niestety chyba wina snapchata bo cały czas go używam ) q teraz od pół torej godziny z 38% ogarniam fejsa i tapatalka plus messenger i teraz mam 30%! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka W moim odczuciu bateria leci tak samo jak używasz telefon i nie używasz
Smigoll Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Też mam takie odczucie ale na szczęście to tylko złudzenie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wgl to mam słuchawki do kanałowe ( lub kanałowe jak zwał tak zwał) i żeby dźwięk był ok to muszę włączyć misound i ustawić słuchawki nauszne hi-fi :/
leonov Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Mediatek "wypuścił" kod źródłowy dla Helio X10, więc może Xiaomi zrobi rom oparty na androidzie 6 dla RN3
Smigoll Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Mediatek "wypuścił" kod źródłowy dla Helio X10, więc może Xiaomi zrobi rom oparty na androidzie 6 dla RN3 Nie znam się na tym więc możesz objaśnić dlaczego napisałeś "wypuścił"? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 5 godzin temu, Smigoll napisał: Nie znam się na tym więc możesz objaśnić dlaczego napisałeś "wypuścił"? Producenci procesorów nie udostępniają specyfikacji, więc developerzy mają "związane ręce" przy "gotowaniu" romów.
Smigoll Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Producenci procesorów nie udostępniają specyfikacji, więc developerzy mają "związane ręce" przy "gotowaniu" romów. I rozumiem że to sie zmienia u mediateka? Wybacz jeśli to jest głupie pytanie ale padam dzisiaj na pysk Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Tak zmienia się, teraz można pod dany procesor "przygotować" odpowiednie sterowniki. 1
Rekomendowane odpowiedzi